divendres, 7 d’octubre del 2011

Garmin Training sessión

Avui estat entrenant amb d'altres companys participants a la Garmin 2011, ens va tocar una sesió d'entrenament amb el Cesc Godoy i el Xavi llobet grans campións en el món del triatló.
 A les quatre de la tarda estava puntual al pabelló de la Mar Bella a Bcn per començar l'entrenament.
 Un cop comprovades les dades d'assistencia comencen amb les explicacions dels diferents tipus de neopre que hi ha per la natació amb aigues obertes i ens en donen un a cadascú, el nostre grup es el de la supersprint, categoria en la que estic inscrit la setmana seguent a la Garmin, el nostre professor per un dia serà en Xavi Llobet triatleta professional i guanyador d'una de les edicions de la Garmin olimpica categoria elit. Ell ens ensenya com ens hem de ficar i treure el neopre per anar més rapids a les transicions, un cop tot aclarit anem cap a la platja a entrenar i provar els neoprens, ulleres per dins del gorret de natació perque amb els cops no ens les puguin fer caure i algún secret més que hem reservo. Fem un parell de series nadan a un bon ritme i parant al mig de l'aigua per comprovar la flotabilitat del neopre, després entrenem l'entrada a l'arena un cop arrives de nadar i per dirigit a la transició natació-bici, un consells que són molt utils i que penso fer servir el dia de la prova.
 Després ens ajuntem amb els de la categoria olimpica i el Cesc Godoy guanyador d l'ultima garmin, comentem i preguntem els dubtes que tenim i anem a entrenar el running, fem el circuit de 5km amb un ritme de més a menys i acavant amb un sprint final que deunidó.




A sigut un bon dia en que he après molt per començar a fer bons temps a les triatlons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada